Ren Fryd

Håndlaget Såpe

Basisutvalg

Kaldrørte såper med eteriske oljer og urteutrekk
Vekt Ca. 100g. (hvis ikke annet er oppgitt)
Alle såpene har etikett med fullstendig ingrediensliste

Gran & Furunålsåpe

ca 100g kr 95
,- Med olivenolje, uttrekk av furunål, finmalte Granskudd og forfriskende eteriske oljer av Gran og Furunål.

Kamillesåpe

Kamillesåpe kr 95,- Med olivenolje, økologisk Kamillete, Kamilleekstrakt, beroligende eteriske oljer: Lavendel, Mandarin, Rom- ersk og Tysk Kamille. 100g

Einersåpe

Einersåpe ca 100g kr 95,- Med olivenolje, kaldpresset økologisk rapsolje, einerlåg, eteriske oljer av rensende Einer og Furunål.

Ringblomst såpe

Ca 100g kr 95,-
Med 10% oljeuttrekk av legende Ringblomst (Calendula officin.) olivenolje,Ringblomst-te, eterisk olje av Mandarin, Bergamot og Palmorosa. Ca100g

SheaLavendel såpe

Ca 100g kr 95,-
Med 25% Sheanøttsmør og eter- iske oljer av Lavendel, økolog-isk Lavandin og Rosmarin.

Lavendelsåpe

Ca 100g kr 95,-
Med olivenolje, aprikoskjerne og/eller mandelolje, avslapp-ende eterisk olje av Lavendel. Ca 100g (Nå med lilla etikett )

Om Ren Fryd

Utgangspunktet for Ren Fryd er min mangeårige interesse for hagebruk, plantemedisin og urter. I 1999 begynte første forsøkene med ringblomstsalve og perikumolje, først til familiens eget bruk og etterhvert til venner, naboer og bekjente.

De første såpene ble til i 2001 etter å ha kommet over noen bøker om kunsten å lage såpe fra bunnen av. Etter endel prøving og feiling var det stort å kunne pakke ut den første vellykkede batchen med nydelig duftende lavendelsåpe! Siden er det blitt mange eksperimenter og mange nye såpeslag.

I 2003 ble Ren Fryd etablert som firma – flere produkttyper har etterhvert kommet til og flere er underveis. All produksjon foregår for hånd og lages i små batcher. I urtehagen dyrkes det jeg trenger av urter, i tillegg til det som sankes inn fra skog og eng. Planteoljer og eteriske oljer kjøper jeg inn. Tilgangen på kvalitetsoljer og andre ingredienser til naturlig hudpleie blir stadig bedre, så det er en spennende utvikling!

Vennlig hilsen

Nina Westgård

 

Ren Fryd

Østbyveien 40

3280 Tjodalyng

 

Org.nr: 984 415 583 Mva

Ren Fryd er registrert hos Mattilsynet.

Salgsinformasjon

I tillegg til direktesalg, hvor jeg deltar på diverse markeder, mottar jeg også bestillinger – via mail, telefon, SMS eller brev. Varene sendes med posten, sammen med en giro for innbetaling. Vanlig porto kommer da i tillegg.

Prisene er inkludert 25% MVA.