En naturlig, effektiv og usedvanlig drøy deodorant av ren potassium alum - et naturlig mineralsalt med antibaktrielle og astringende egenskaper.
Krystalldeodoranten har ingen duft - den maskerer ikke lukter men fjerner grunnen til at man lukter svette: bakteriene. Fukt krystalldeodoranten med vann og gni den rolig noen ganger mot huden der hvor du svetter - det holder deg fresh og lukfri hele dagen, tilstopper ikke porene, inneholder ingen farlige stoffer og setter ikke skjolder på klærne. Også fin å bruke etter barbering da den lukker porene og forhindrer infeksjon ved småsår og kutt. Krystalldeodoranten er usedvanlig drøy, ved normal bruk varer den i et par. Anbefales alle som ønsker en effektiv, naturlig deodorant og spesielt til sensibel hud, gravide og allergikere. Alle krystalldeodorantene kommer med informasjon på norsk, engelsk og fransk.
Krystalldeodoranter fra Karawan-authentic.
Upolert Krystalldeodorant i pose av ubleket bomull. Blir glatt etter noen gangers bruk.
Krystalldeo Sylinder m/bånd Kr 185,- Pakket i eske. Ca 115g
Liten, ca 70g............... kr 75,- Medium, ca 90g.......... kr 95,- Stor, ca 120g.............. kr 115,- Ekstra stor, ca400g... kr 175 ,-
Krystalldeodoranter m/snor minimum 70g Kr 125,-
Rosa bånd(ensfarget ) kr 125,-
Sort ripsbånd kr 125,-
Hampsnor kr 125,-
KrystalldeoPulver 90g Kr 85,- Potassium alun i pulverform - med samme egen-skaper som Krystalldeodorantene: fin å drysse på føttene eller rett i skoene - mot lukt og svette. Produsert i Tyrkia for Karawan authentic.